Grupe de produse
 Benzi de alergare
 Biciclete eliptice
 Biciclete de cameră
 Aparate de vâslit
 Steppere
 Aparate multifunctionale
 Aparate unifunctionale
 Aparate pentru masaj
 Aparate Chi
 Gantere, discuri, bare
 Accesorii fitness
 Stative pentru gantere si bare
 Saune
 Fotolii pentru masaj
Marci
 Tunturi
 Bremshey
 Robust
 Platinum by Tunturi
 Robust GYM
 
PRODUS SALARIAȚI
Marcă:
Categorie de preț:
Moduri de utilizare:
COMPARAȚIA PRODUSELOR
Prima:
Cea de-a doua:

Biciclete de cameră

Antrenament pe biciclete orizontale si verticale...

Simpla bicicleta de exercitii fitness ramane una dintre cele mai populare si accesibile aparate de antrenament aerobic si e usor de inteles de ce. Intai de toate, bicicletele fixe ofera posibilitatea unui antrenament relativ ieftin pentru cei care cauta echipament aerobic de buna calitate fara sa trebuiasca sa sparga vreo banca.

Aceasta pentru ca tehnologia necesara pentru a construi o bicicleta decenta si solida este cu mult mai modesta decat cea de exemplu pentru o banda de alergare, si din motivul ca tehnologia pentru bicicleta fixa este atat de bine testata si incercata.

Miscarea ciclica prin ea insasi constituie un alt motiv; aproape oricine poate merge pe bicicleta, e nevoie de foarte putina coordonare si elementul cu greutati face sa fie extrem de usor exercitiul pentru solduri, genunchi si glezne .Este ideal pentru incepatori, pentru cei in varsta sau pentru cei care sufera de anumite boli sau se recupereaza dupa anumite leziuni. Cireasa de pe tort este ca mersul pe bicicleta este un exercitiu cardiovascular excelent.

Ce caracteristici sa cautati:

 • Sistemul de franare - Majoritatea bicicletelor folosesc franarea electronica, acest tip de franare este in general fin si da posibilitatea producatorilor sa ofere programe precum urcarea in panta si controlul ritmului cardiac. Franarea mecanica este simpla, ieftina si ofera in general nivele de mare rezistenta, dar e nevoie de o roata motrice grea pentru a obtine un bun simt al pedalarii si este nevoie de intretinere regulata.
 • Roata motrice - Daca toate celelalte lucruri sunt egale, cu cat este mai grea roata motrice, cu atat mai fina si fara smuncituri va fi pedalarea.
 • Recumbent si Upright - Bicicletele de exercitii verticale va pun in pozitia traditionala verticala de mers cu bicicleta, in timp ce bicicletele de exercitii orizontale va pun intr-o pozitie mai orizontala, e mai usor sa urcati pe ele si sa coborati de pe ele si au un scaun/ sezut mai confortabil cu spatar. Cu toate acestea, bicicletele de exercitii orizontale ocupa mai mult loc si sunt in general mai costisitoare decat echivalentul lor standard.
 • Pedalarea - In mod ideal ar trebui sa fie fina, regulata cu acelasi nivel de rezistenta pe parcursul celor 360 de grade de revolutie a unei pedale, chiar si la nivelele de mare rezistenta si cand persoana nu sta pe scaun. Evitati modelele care dau senzatia unei pedalari cu smuncituri sau neregulate.
 • Puterea maxima - Ce rezistenta are bicicleta cand se pedaleaza in plina viteza? Majoritatea bicicletelor vor oferi cel putin 250 watts; ciclistii experimentati sau cei care sunt intr-o forma foarte buna vor avea nevoie de cel putin 400 watts.
 • Pupitru feedback si usurinta utilizarii - Cat de clare si inteligibile sunt informatiile de pe afisaj. Cat de usor este accesul la programe. Sunt butoanele destul de vizibile si usor de folosit?
 • Programele - Poate oferi varietate si motivare prin simularea unor curse variate de urcare in panta, permitandu-va sa va creati propriul program sau sa va controlati ritmul cardiac.
 • Posibilitatea de reglare a pozitiei - Cu cat sunt mai multe posibilitati de reglare a bicicletei, cu atat este mai confortabila pe parcursul sesiunilor mai lungi. Toate bicicletele au reglaj pentru inaltimea scaunului; verificati si daca scaunul sau manerele se pot muta inainte si inapoi.
 • Confortul scaunului - Ce captuseala are scaunul?
 • Structura - Verificati daca structura este facuta predominant din metal, daca sudurile sunt bine facute, daca finisarea generala este buna fara margini ascutire sau neprelucrate si daca partile mobile sunt astfel construite incat sa nu va prindeti degetele. O bicicleta construita solid trebuie sa fie stabila si sa nu se balanseze sau sa tremure, chiar si cand nu stati pe scaun, depunand mare efort.
 • Garantia - Verificati garantia la distribuitor, mai ales daca anticipati ca o veti folosi din greu. Unii producatori dau acum mai mult decat garantia standard de un an pentru structura si parti componente

Biciclete de camerã - Robust Spirit bicicleta de camera - 7041BK

mariti imaginea
110.00 €
7041BK Biciclete de camerã - Robust Spirit bicicleta de camera - 7041BK
Robust Spirit bicicleta de camera - O alternativă viabilă în domeniul bicicletelor de cameră

Bicicleta de cameră Robust Spirit îmbină cadrul stabil cu aspectul elegant și sistemul cu frână magnetică cu o angrenare uniformă, pentru a oferi o experiență de antrenament extraordinară. Saua reglabilă are rolul de a asigura confortul utilizatorului.

Biciclete de camerã - Robust Eclipse bicicleta de camera - 7050BK

mariti imaginea
127.00 €
7050BK Biciclete de camerã - Robust Eclipse bicicleta de camera - 7050BK
Robust Eclipse bicicleta verticala - O alternativă viabilă în domeniul bicicletelor de cameră

Bicicleta de cameră Robust Eclipse îmbină cadrul stabil cu aspectul elegant și sistemul cu frână magnetică cu o angrenare uniformă, pentru a oferi o experiență de antrenament extraordinară. Ghidonul confortabil și șaua reglabilă au rolul de a asigura confortul utilizatorului.

Biciclete de camerã - Robust Piano bicicleta verticala - KLJP

mariti imaginea
138.00 €
KLJP Biciclete de camerã - Robust Piano bicicleta verticala - KLJP
Robust Piano bicicleta verticala - Durabilitate, funcționalitate și design.

Mulțumită cadrului ranforsat, bicicleta de cameră Robust Piano este un partener de antrenament deosebit de durabil și de încredere și pe termen lung. Pe lângă aspectul estetic argintiu, bicicleta de cameră Robust Piano atrage atenția și prin cadrul robust, extraordinar de stabil.

Biciclete de camerã - Robust Reno bicicleta de camera - 7515BK

mariti imaginea
142.00 €
7515BK Biciclete de camerã - Robust Reno bicicleta de camera - 7515BK
Robust Reno bicicleta verticala

Bicicleta de cameră Robust Reno nu este doar frumoasă, ci corespunde așteptărilor și din punct de vedere al calității. Rezistența cu frână magnetică reglabilă în 8 trepte, șaua comodă, posibilitatea de măsurare a pulsului mâinii, pedalarea uniformă, precum și ghidonul reglabil al bicicletei de cameră, vă vor pune și pe dvs. în mișcare.

Biciclete de camerã - Robust Gemini bicicleta verticala - 7085BK

mariti imaginea
150.00 €
7085BK Biciclete de camerã - Robust Gemini bicicleta verticala - 7085BK
Robust Gemini bicicleta verticala - O alternativă viabilă în domeniul bicicletelor de cameră

Bicicleta de cameră Robust Gemini îmbină cadrul stabil cu aspectul elegant și sistemul cu frână electromagnetică cu o angrenare uniformă, pentru a oferi o experiență de antrenament extraordinară. Ghidonul mobil și șaua reglabilă au rolul de a asigura confortul utilizatorului.

Biciclete de camerã - Robust Stratos bicicleta verticala - 20595

mariti imaginea
250.00 €
20595 Biciclete de camerã - Robust Stratos bicicleta verticala - 20595
Robust Stratos bicicleta de camera - Parametri impresionați la un preț incredibil

Computerul al bicicletei de cameră Robust Stratos vă oferă posibilitatea de a alege cel programul mai adecvat pentru dvs. din paleta largă de programe. Pe lângă posibilitatea de măsurare a pulsului mâinii. Șaua reglabilă chiar și pe orizontală a bicicletei de cameră Robust Stratos face posibil un antrenament comod pentru toți membrii familiei - scunzi sau înalți.

Biciclete de camerã - Robust Turbo bicicleta verticala - E3377T

mariti imaginea
250.00 €
E3377T Biciclete de camerã - Robust Turbo bicicleta verticala - E3377T
Robust Turbo-Bicicleta spinning - Elanul ei e fascinant...

Ergonomie și durabilitate - prin aceasta se caracterizează bicicleta spinning Robust Turbo. Cadrul din metal tratat special, ranforsat pentru o și mai mare durabilitate, volantul de 13 kg și sistemul de angrenare asigură o funcționare silențioasă și uniformă. Ergonomia este asigurată de ghidonul ce oferă o poziție de antrenament ideală, reglabil în mai multe poziții, precum și de șaua cu gel, ce oferă un confort maxim.

Biciclete de camerã - Robust Nitro Spinning - E3377

mariti imaginea
269.00 €
E3377 Biciclete de camerã - Robust Nitro Spinning - E3377
Robust Nitro Spinning bicicleta spinning - Elanul ei e fascinant...

Ergonomie și durabilitate - prin aceasta se caracterizează bicicleta spinningRobust Nitro. Cadrul din metal tratat special, ranforsat pentru o și mai mare durabilitate, volantul de 13 kg și sistemul de angrenare asigură o funcționare silențioasă și uniformă. Ergonomia este asigurată de ghidonul ce oferă o poziție de antrenament ideală, reglabil în mai multe poziții, precum și de șaua cu gel, ce oferă un confort maxim.

Biciclete de camerã - Robust Explorer bicicleta verticala - FY-820K

mariti imaginea
280.00 €
FY-820K Biciclete de camerã - Robust Explorer bicicleta verticala - FY-820K
Robust Explorer bicicleta verticala - Parametri impresionați la un preț incredibil

Computerul al bicicletei de cameră Robust Explorer vă oferă posibilitatea de a alege cel programul mai adecvat pentru dvs. din paleta largă de programe. Cu posibilitatea de măsurare a pulsului mâinii, computerul are posibilitatea unui antrenament controlat de puls. Șaua reglabilă chiar și pe orizontală a bicicletei de cameră Robust Explorer face posibil un antrenament comod pentru toți membrii familiei - scunzi sau înalți.

Biciclete de camerã - Robust Comfort bicicleta orizontala - 26595

mariti imaginea
285.00 €
26595 Biciclete de camerã - Robust Comfort bicicleta orizontala - 26595
Robust Comfort bicicleta orizontala - Savurati placerea fitness-ului la Dvs. acasa

Bicicleta de cameră cu suport pentru spate Robust Comfort este adecvată pentru orice nivel de antrenament efectuat acasă - reprezintă alegerea perfectă și pentru începători. Valorile computerului bicicletei de cameră pot fi ușor citite și asigură un feed-back exact despre antrenament. Funcționarea uniformă, lină și silențioasă este asigurată de sistemul sofisticat cu frână electromagnetică. Cadrul este reglabil pe lungime, asigurând o poziție de ședere ideală pentru cea mai mare parte a utilizatorilor.

Biciclete de camerã - Robust Pulsar bicicleta verticala - FY-820F

mariti imaginea
295.00 €
FY-820F Biciclete de camerã - Robust Pulsar bicicleta verticala - FY-820F
Robust Pulsar bicicleta verticala - Parametri impresionați la un preț incredibil

Computerul al bicicletei de cameră Robust Pulsar vă oferă posibilitatea de a alege cel programul mai adecvat pentru dvs. din paleta largă de programe. Cu posibilitatea de măsurare a pulsului mâinii, computerul are posibilitatea unui antrenament controlat de puls. Șaua reglabilă chiar și pe orizontală a bicicletei de cameră Robust Pulsar face posibil un antrenament comod pentru toți membrii familiei - scunzi sau înalți.

Biciclete de camerã - Bremshey BF3 bicicleta de camera - BF3

mariti imaginea
385.00 €
BF3 Biciclete de camerã - Bremshey BF3 bicicleta de camera - BF3
Bremshey BF3 bicicleta de camera - Bicicleta de camera robusta si functionala

Sistemul cu frână magnetică cu control manual al bicicletei de cameră asigură o funcționare uniformă și silențioasă. Pulsul poate fi ușor măsurat cu ajutorul senzorilor de măsurare a pulsului mâinii, respectiv prin intermediul clipului pentru ureche. Bicicleta de cameră Bremshey BF3 indică și ritmul de refacere a pulsului cardiac, ce reflectă exact condiția dvs. fizică. Opțional se poate comanda și centura pentru piept pentru măsurarea pulsului.

Biciclete de camerã - Bremshey BE5 bicicleta de camera - BE5

mariti imaginea
500.00 €
BE5 Biciclete de camerã - Bremshey BE5 bicicleta de camera - BE5
Bremshey BE5 bicicleta de camera - Bicicleta de camera confortabila pentru un antrenament avansat

Sistemului silențios cu frână magnetică, cu reglare electrică asigură o acționare exactă a sarcinii și o pedalare extrem de uniformă. Scaunul reglabil pe mai multe poziții permite obținerea unei poziții de ședere optime. În cazul bicicletei de cameră Bremshey BE5 pulsul poate fi măsurat electronic prin intermediul clipului pentru ureche sau al senzorilor pentru pulsul mâinii, respectiv al centurii pentru piept disponibilă opțional.

Biciclete de camerã - Tunturi Classic 3.0 bicicleta verticala - TCB3

mariti imaginea
525.00 €
TCB3 Biciclete de camerã - Tunturi Classic 3.0 bicicleta verticala - TCB3
Tunturi Classic 3.0 bicicleta verticala - Cu forța magnetului
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Tunturi Pure 4.0 bicicleta verticala - TPB4

mariti imaginea
610.00 €
TPB4 Biciclete de camerã - Tunturi Pure 4.0 bicicleta verticala - TPB4
Tunturi Pure 4.0 bicicleta verticala - Bicicletă de cameră ergometrică multifuncțională pentru utilizare activă
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Bremshey BE7 bicicleta de camera - BE7

mariti imaginea
615.00 €
BE7 Biciclete de camerã - Bremshey BE7 bicicleta de camera - BE7
Bremshey BE7 bicileta verticala - Cu puterea generatorului

Ergometrul Bremshey BE7 este impresionant. Noul computer cu ecran LCD color este într-adevăr ușor de controlat și utilizat. Dispune de numeroase programe și funcții motivante pentru antrenament, ce reprezintă o alegere adecvată pentru fiecare utilizator. Designul bicicletei de cameră Bremshey BE7 este unul ergonomic, cadrul este confortabil și funcțional. De efectuarea antrenamentului în condiții de siguranță are grijă funcția de măsurare cu senzori a pulsului mâinii, respectiv centura pentru piept cu senzori pentru măsurarea pulsului disponibilă opțional.

Biciclete de camerã - Bremshey BR3 bicicleta orizontala - BR3

mariti imaginea
655.00 €
BR3 Biciclete de camerã - Bremshey BR3 bicicleta orizontala - BR3
Bremshey BR3 bicicleta orizontala - Savurati placerea fitness-ului la Dvs. acasa

Bicicleta de cameră cu suport pentru spate Bremshey BR3 este adecvată pentru orice nivel de antrenament efectuat acasă - reprezintă alegerea perfectă și pentru începători. Valorile computerului bicicletei de cameră pot fi ușor citite și asigură un feed-back exact despre antrenament. Funcționarea uniformă, lină și silențioasă este asigurată de sistemul sofisticat cu frână electromagnetică. Cadrul este reglabil pe lungime, asigurând o poziție de ședere ideală pentru cea mai mare parte a utilizatorilor.

Biciclete de camerã - Tunturi Pure 6.0 bicicleta verticala - TPB6

mariti imaginea
720.00 €
TPB6 Biciclete de camerã - Tunturi Pure 6.0 bicicleta verticala - TPB6
Tunturi Pure 6.0 bicicleta verticala - Bicicletă de cameră ergometrică pentru un antrenament exigent și eficient
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Bremshey BR5 bicicleta orizontala - BR5

mariti imaginea
770.00 €
BR5 Biciclete de camerã - Bremshey BR5 bicicleta orizontala - BR5
Bremshey BR5 bicileta orizontala - Pentru antrenament activ acasa

Bremshey BR5 este primul membru al gamei de ergometre Bremshey cu suport pentru spate. Sistemul de frână magnetică silențios, reglat de electromotor, poate fi ușor și precis controlat cu ajutorul noului computer Bremshey Sport cu ecran LCD, ce oferă utilizatorului posibilitatea de a alege unul din mai multe programe. Este vorba de o bicicletă de cameră cu adevărat motivantă și stimulatoare pentru antrenament.

Biciclete de camerã - Tunturi Pure 4.0 bicicleta orizontala - TPRB4

mariti imaginea
830.00 €
TPRB4 Biciclete de camerã - Tunturi Pure 4.0 bicicleta orizontala - TPRB4
Tunturi Pure 4.0 bicicleta orizontala - Un membru nou al familiei de aparate Tunturi cu suport pentru spate
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Bremshey BR7 bicicleta orizontala - BR7

mariti imaginea
885.00 €
BR7 Biciclete de camerã - Bremshey BR7 bicicleta orizontala - BR7
Bresmhey BR7 bicicleta orizontala - Produsul de varf al categoriei cu generator

Bicicletă de cameră cu suport pentru spate Bremshey BR7 este vârful gamei de biciclete ergometrice cu suport pentru spate Bremshey. Noul computer Bremshey Sport cu ecran color oferă utilizatorului nenumărate funcții motivante pentru antrenament și 22 programe pentru a-l ajuta în alegerea modului de antrenament adecvat. Forma ergonomică a cadrului asigură o poziție de ședere ideală pentru cea mai mare parte a utilizatorilor, și la accentuarea confortului contribuie și spătarul reglabil.

Biciclete de camerã - Tunturi Pure 8.0 bicicleta verticala - TPB8

mariti imaginea
1 050.00 €
TPB8 Biciclete de camerã - Tunturi Pure 8.0 bicicleta verticala - TPB8
Tunturi Pure 8.0 bicicleta verticala - Bicicletă ergometrică multilaterală pentru perfecționarea condiției dvs. fizice
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Platinum by Tunturi bicicleta Sprinter - SB1000

mariti imaginea
1 340.00 €
SB1000 Biciclete de camerã - Platinum by Tunturi bicicleta Sprinter - SB1000
Platinum by Tunturi bicicleta spinning profesionista - Elanul ei e fascinant...

Ergonomie si durabilitate - prin aceasta se caracterizează bicicleta spinning profesionista Platinum by Tunturi. Cadrul din metal tratat special, ranforsat pentru o si mai mare durabilitate, volantul de dimensiune impresionanta si sistemul de angrenare de tip 6PK asigura o functionare silentioasa si uniforma, chiar si in cazul unei utilizari intensive. Ergonomia este asigurata de ghidonul ce ofera o pozitie de antrenament ideala, reglabil in mai multe pozitii, precum si de saua cu gel, ce ofera un confort maxim.

Biciclete de camerã - Tunturi Pure 10.0 bicicleta verticala - TPB10

mariti imaginea
1 580.00 €
TPB10 Biciclete de camerã - Tunturi Pure 10.0 bicicleta verticala - TPB10
Tunturi Pure 10.0 bicicleta verticala - Perfectă până în cele mai mici detalii
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Tunturi Pure 10.0 bicicleta orizontala - TPRB10

mariti imaginea
1 795.00 €
TPRB10 Biciclete de camerã - Tunturi Pure 10.0 bicicleta orizontala - TPRB10
Tunturi Pure 10.0 bicicleta orizontala - Fascinație europeană
Doriți să vă îmbogățiți căminul cu un element cu un aspect ce încântă ochiul? Mulțumită noului design Tunturi, aparatele Tunturi Classic si Tunturi Pure va deveni un element de decor al căminului dvs., pe care, dat fiind aspectul fascinant, îl puteți expune cu mândrie chiar și lângă cel mai modern televizor sau calculator. Noua noastră familie de produse se distinge deja de la prima vedere prin aspectul modern, atent proiectat, ce radiază calitate. Ba mai mult, nu doar la prima vedere! Fiecare detaliu a fost proiectat pentru confortul utilizatorului experiența unui antrenament natural, ergonomia, cadrul rezistent din metal și consola cu caracteristici unice, ca să amintim doar câteva elemente. Și ca întotdeauna, la Tunturi ceea ce e practic, arată și superb.

Biciclete de camerã - Platinum by Tunturi bicicleta verticala - UB1000

mariti imaginea
2 230.00 €
UB1000 Biciclete de camerã - Platinum by Tunturi bicicleta verticala - UB1000
Platinum by Tunturi bicicleta ergometrica - Pentru perfecționarea conditiei fizice

Multumita domeniului larg al rezistentei opuse de aparat, cadrului ce permite o utilizare usoara si posibilitatii de control cu ajutorul computerului, bicicleta ergometrica Platinum by Tunturi este perfecta pentru testarea conditiei dvs. fizice si pentru reabilitare. Datorita numeroaselor posibilitati de reglare se poate atinge o ergonomie nemaiintalnita. In plus, pedalele si saua pot fi reglate dupa dorinta dvs.

Afisare precisa Kcal /Watt Program motivational Programe cu control cardiac Afisare precisa Kcal / Watt Masurarea pulsului cardiac prin sensori de mana Reglare personala

Biciclete de camerã - Platinum by Tunturi bicicleta orizontala - RB1000

mariti imaginea
2 740.00 €
RB1000 Biciclete de camerã - Platinum by Tunturi bicicleta orizontala - RB1000
Platinum by Tunturi bicicleta orizontala - Perfecta pana in cele mai mici detalii

Bicicleta ergometrica cu suport pentru spate Platinum by Tunturi a fost realizata acordandu-se o atentie deosebita si celor mai mici detalii. Pedalele moi si comode, concepute special, precum și numeroasele componente usor de reglat contribuie toate la cel mai comod antrenament posibil. Cel mai nou computer Platinum by Tunturi dispune sa folositi programele instalate simplu si usor. Bicicleta ergometrica cu suport pentru spate Platinum by Tunturi este un exemplu perfect al minunatului design scandinav.

Afisare precisa Kcal /Watt Program motivational Programe cu control cardiac Afisare precisa Kcal / Watt Masurarea pulsului cardiac prin sensori de mana Reglare personala
Sus 
Home 
Site întreținut de E-talon Kft. Pan-Trade Kft. - Toate drepturile rezervate
Home Computer